top of page

ABOUT 

WhatsApp Image 2021-06-23 at 18.47.54.jp

Wie is Caty ?

 

 

Geboren en getogen in Zuid-West Vlaanderen en een globetrotter in hart en nieren. 

 

Na haar studies Talen en Toerisme volgt Caty 2 jaar fotografie aan de academie te Gent, 

ze woont een tijd op het eiland Mallorca (Spanje) en in Costa Rica (Centraal Amerika) om daarna terug te keren naar het thuisfront in het idyllische Ooigem, waar ze ondertussen heel gelukkig is met haar man en hun drie (5) zonen.

 

Na een succesvolle carrière als sales manager in de modesector (Diesel) en in de bouwsector als vastgoedmakelaar gaat ze aan de slag in het bouwbedrijf van haar man, niet alleen een logische maar ook emotionele keuze want zo kan ze dichter bij haar kinderen zijn, familie blijft het hoogste goed. 

 

Leer-& nieuwsgierig zoals ze is, ontwikkelt ze een enorme interesse naar de manier waarop andere mensen leven en wonen. 

Ze houdt ervan verschillende stijlen samen te brengen en grenzen te verleggen en dit alles heel graag  in naam van “de kleur”. 

Kleuren zijn heel belangrijk in haar werk en haar leven. 

 

Dit alles blijft niet onopgemerkt  voorbijgaan, bij vrienden, familie en klanten van het bouwbedrijf komt dikwijls de vraag of ze hen kan verder helpen met de aankleding van hun interieur of indien ze eens kan komen kijken want : “er klopt iets niet in huis’, waarbij er dan voorstellen worden gemaakt die zorgen voor een uitwerking met een fraai resultaat tot gevolg. 

 

De stijl van Caty kan je best beschrijven als kleurrijk, warm en gezellig met een eigen twist wat het dan weer apart en origineel maakt. 

 

Quote van Caty:
 
“Eigenlijk wil ik jullie meer nog dan een nieuw interieur, een gevoel geven van thuiskomen,
ik wil jullie een sfeer bezorgen, iets wat jullie doet verlangen naar die plek waar je echt jezelf kan zijn  …” 
bottom of page