top of page
Hoe werken wij? 

 

De eerste vraag die wij steevast krijgen van de klant: en hoe gaan jullie dan precies aan het werk?

 

Hieronder willen wij  jullie wegwijs maken in de manier waarop wij werken. 

 

1. Alles start met een babbel

 

We leren jou graag wat beter kennen tijdens een gesprek, we horen graag wat jouw plannen zijn, jouw verwachtingen en of onze stijlen bij elkaar passen. Geheel vrijblijvend kunnen we dan een totale renovatie, een verbouwing of gewoon een verandering van jouw interieur bespreken. 

 

2. Moodboard

 

Na deze afspraak kunnen wij starten met het moodboard van dit totaalproject of van de herdecoratie van jouw interieur. We kiezen de mooiste combinatie van kleuren, stoffen, behang & vloerbedekking. We stellen jou het moodboard voor,  we overleggen en stemmen elkaars bevindingen of ideeën op elkaar af. Eens dit creatieve luik is afgerond,  kunnen we samen op weg gaan. Hierbij kan ook  alles aangevuld worden met de aangepaste meubelen en verlichting. 

 

3. Projectopvolging

 

Voordat we kunnen beginnen, worden er nog wat belangrijke beslissingen genomen, we kiezen alle materialen en contacteren de verschillende aannemers. Misschien moet er een lichtstudie worden gemaakt, wij helpen jou bij iedere stap verder en brengen jullie in contact met de juiste persoon op de juiste plaats. 

 

4. De heropbouw van jouw droomhuis/interieur

 

Nadat alle materialen zijn gekozen, de aannemers werden vastgelegd en de planning werd opgemaakt kunnen we van start gaan. Uw project wordt door ons van dichtbij opgevolgd zodat u zich in alle rust kunt gaan voorbereiden op de komst van uw nieuwe thuis. Wij beschikken over een groot netwerk van aannemers met een betrouwbare reputatie die reeds lange tijd voor ons werken en waarmee we een goede relatie hebben opgebouwd. 

 

5. Restyling

 

Nadat de werken zijn beëindigd kunnen wij u helpen met de verhuis en het installeren van de nieuwe objecten in uw droomwoning. Het stylen of restylen van jouw woning is een passie voor ons dewelke wij ook graag aanvullen met  items die wij ook kunnen aanbieden uit onze shop. 

bottom of page